Bekreftet: Ny langtidskontrakt for Coutinho

Liverpool FC bekrefter at Philippe Coutinho har skrevet under en ny langtidskontrakt med klubben. Liverpool Echo melder at dreier seg om en femårskontrakt, og brasilianeren er dermed bundet til LFC frem til sommeren 2020.

Dette er en kontraktsforlengelse på to år i forhold til den forrige avtalen til Coutinho. 22-åringen satte navnetrekket sitt på den nye kontrakten på Melwood i dag.

Brendan Rodgers hentet Coutinho fra Inter i januar 2013, og han står så langt bokført med 81 kamper og 10 mål for klubben.

- Jeg er veldig godt fornøyd. Det er en drøm som går i oppfyllelse å spille for denne store klubben, og være en del av denne troppen, uttaler brasilianeren til Liverpoolfc.com.

- I dag har jeg bundet meg til klubben for fremtiden, og noe jeg er veldig godt fornøyd med.

- Dette er en stor klubb, og fansen har alltid støttet meg, så jeg var ivrig etter å signere denne nye avtalen, og har vært det siden samtalene startet. I dag er en veldig flott dag.

- Dette betyr så mye. Klubben har gitt meg muligheten til å spille, og hadde tro på meg selv om jeg ikke spilte fast i min forrige klubb.

- Jeg fikk en flott mottakelse her. Som jeg alltid sier, Liverpool er som en stor familie, og jeg er et lykkelig menneske her.  

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!