Bekreftet: Pre-season i Australia

Klubben annonserer i kveld at Liverpool reiser til Australia under sesongoppkjøringen kommende sommer. Laget skal spille kamper i Adelaide og Brisbane for første gang.

Allerede i januar avslørte Liverpool Echo at klubben planla å legge deler av oppkjøringen på motsatt side av kloden, og tirsdag kveld bekreftet klubben nyheten.

– Vi besøkte Australia for første gang for to år siden, og støtten vi fikk fra våre australske supportere var utrolig, forteller administrerende direktør Ian Ayre til klubbens nettsider.

Liverpool møter Brisbane Roar på Suncorp Stadium i Queensland fredag 17. juli, før de får bryne seg på Adelaide United på Adelaide Oval mandag 20. juli.

– Sesongoppkjøringen er en viktig periode for laget, ettersom de forbereder seg på den kommende sesongen, og kampene mot Brisbane Roar og Adelaide United er en spennende del av dette. Det gir fansen vår en mulighet til å se laget på nært hold, uansett hvor langt unna Anfield de bor, legger Ayre til.

– Liverpool har mer enn 600.000 supportere i Australia, og vi ser frem til å møte så mange av dem som mulig når vi befinner oss i landet.

I tillegg til de to kampene i Australia kan Liverpool møte kinesisk og indonesisk motstand, meldte lokalavisen på Merseyside i forrige måned. Det vil i så fall skje før laget lander i Australia.