Bekreftet: Sinclair på lån til Wigan

Liverpool FC bekrefter at Jerome Sinclair har sluttet seg til Wigan Athletic på ungdomslån ut sesongen.

Akademispissen Jerome Sinclair har sluttet seg til Wigan Athletic på et ungdomslån, som vil vare ut sesongen. 18-åringen blir dermed gjenforent med Sheyi Ojo, som ble lånt ut til Championship-klubben tidligere i vinter.

Wigan ligger for øyeblikket på 22.plass i The Championship.

Sinclair har gjort hele 22 mål for aldersbestemte Liverpool-lag denne sesongen. Hans siste scoring kom i en U21-kamp mot Chelsea for to uker siden.

I september 2012 ble Sinclair den yngste som noen gang har spilt for Liverpools førstelag, i en alder av 16 år og 6 dager, i en ligacupkamp mot West Bromwich på The Hawthorns. 

- Jeg hadde en lang prat med Brendan Rodgers om Jerome, og vi følte begge at dette er et positivt steg for karrierens hans. Begge klubbene vil forhåpentligvis dra nytte av dette, sier Wigan-manager Malky Mackay til Lancashire-klubbens nettside.

- Vi må takke Liverpool for at han fikk komme til Wigan. De har sett hvor fin fremgang Sheyi Ojo har hatt etter at han kom hit, og at vi er en klubb som kan utvikle unge spillere med potensial. Vi håper at Jerome virkelig kan bidra med noe mens han er her, fortsetter Mackay.

Liverpool hentet Sinclair fra West Bromwich da han var 14 år gammel. Han har ti kamper for England på U16 og U17-nivå, og har scoret fire mål.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!