Benteke har salgsklausul

Ifølge manager Tim Sherwood har Christian Benteke en salgsklausul. Daily Telegraph hevder denne er på £32,5M. Mer om Jamie Milner og Danny Ings.

Foran lørdagens FA-Cup finale på Wembley bekrefter Tim Sherwood at de ikke kan stoppe Christian Benteke å forlate Aston Villa etter denne sesongen da spilleren har en salgsklausul, men hevder at den som vil kjøpe kraftspissen også må betale fastsatt beløp til fulle.

- Det er en salgsklausul i hans kontrakt slik at det vil være umulig å stoppe ham hvis han ønsker å gå. Noen må i så fall innfri den klausulen dersom bud skal bli vurdert, siden vi ønsker ikke å miste ham, forklarer Sherwood.

- Jeg vet ikke hva beløpet er, men jeg tror det er ganske betydelig.

- Jeg kan ikke bestemme hva han skal gjøre, men jeg vil helst at han blir her. Jeg synes ikke han bør skifte klubb før EM (til neste sommer). Det er en turnering hvor du føler at Belgia vil være en av favorittene til å vinne. Det å spille for Aston Villa har ikke hindret ham i å være førstevalg for Belgia så langt.

Ifølge Daily Telegraph er klausulen det er snakk om på £32,5M.

På en kveld hvor det er mye snakk om transfers til Anfield, hevder Paul Joyce i Daily Express at James Milner «vil» signere for Liverpool, mens de røde håper å kunne bli enig med Burnley om en pris for Danny Ings uten å måtte la et tribunal bestemme et beløp som kompensasjon.