Benteke overlater alt til agenten

Liverpool er interesserte i Christian Benteke, men hovedpersonen selv overlater alt som har med en eventuell overgang fra Aston Villa til sin agent. Selv fokuserer han på spill for landslaget.

Benteke har en utkjøpsklausul på £32.5M i sin kontrakt med Aston Villa, som fortsatt har to år igjen å løpe. Selv vil ikke angriperen diskutere sin fotballfremtid. Det overlater han til sin agent, Eris Kismet.

Benteke befinner seg for øyeblikket på landslagssamling med det belgiske landslaget, og forbereder seg til EM-kvalifiseringskampen mot Wales.

- Jeg overlater alt til agenten min. Han vet hva jeg ønsker, og jeg lar ham gjøre jobben, uttaler Benteke til Sky Sports News.

- Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg tenker ikke på Aston Villa nå. Jeg er ferdig med sesongen i Villa, og nå fokuserer jeg på landslaget. Det er viktig å spille fast. Dersom du ønsker å være i første-elleveren på landslaget må du spille for klubben din.

Benteke gjorde 12 mål for Villa denne sesongen, etter å ha kommet tilbake fra en akillesskade.

- Jeg visste det ikke ville bli enkelt å komme tilbake etter skaden. Jeg hadde noen tunge stunder mens jeg gikk skadet, men jeg visste at jeg ville komme tilbake og jeg jobbet hardt for å klare det.

- Jeg kan bli bedre i alle deler av mitt spill. Jeg kan bli bedre både med venstrefoten, høyrefoten og på hodet. Jeg er fortsatt ung, og motivert for å jobbe hardt for å bli en stadig bedre spiller.