Ber de store profilene stå fram

Steve McManaman mener det ligger et stort ansvar på spillere som Firmino og Benteke til å vise hva de er gode for mot Man Utd.

– Det har vært en variabel start for Liverpool. De første kampene var oppløftende, og Arsenal-kampen var veldig god. Men hjulene falt av i sist kamp mot West Ham. Det var et sjokk for systemet, og fikk alle ned på jorda igjen, sier Steve McManaman til Liverpool Echo.

Han mener likevel dette er et godt tidspunkt å møte Manchester United på bortebane, spesielt siden motstanderen også har sine problemer.

Sårbare bakover

– Selv om det fortsatt er veldig tidlig i sesongen er dette en viktig kamp for begge klubber. Slik Liverpool spiller kan det passe dem godt å spille borte. Da kan de ta United på kontringer, sier McManaman, som nå er fotballekspert i BT Sport.

Han minner om at også Manchester United kommer fra tap i forrige serierunde mot Swansea.

– De ser sårbare ut bakover, akkurat som Liverpool gjorde mot West Ham. Det er en typisk kamp der det laget som gjør minst feil vinner, mener han.

- Synk eller svøm

Han mener det i denne type kamper de store profilene virkelig skal stå fram.

– Det synk eller svøm på Old Trafford. Noen spillere takler ikke det presset, men de store spillerne står opp. Det er det Brendan Rodgers trenger å se fra de største profilene på søndag, han trenger en god prestasjon av Roberto Firmino og Christian Benteke for eksempel.

I likhet med John Aldridge, mener også McManaman at Dejan Lovren bør få en ny sjanse i forsvaret.

– Jeg synes det vil være strengt å droppe Lovren etter å ha gjort én feil, sier han. 

LES OGSÅ: Klart for nytt drama