Bidro til sesongens første Deportivo-seier

Luis Alberto både scoret og en slo målgivende pasning da Deportivo La Coruña vant mandag kveld.

Den utlånte Liverpool-spilleren sendte «Dépor» opp i 2–1 like før halvtimen var passert i kampen mot Rayo Vallecano på bortebane. Han mottok ballen i boksen, dro flott av en spiller og avsluttet lavt i nettmaskene.

• Se scoringen nederst i saken!

Spanjolen hadde da allerede tegnet seg for en assist i oppgjøret. Det tok nemlig bare sju minutter før han fant Celso Borges, med en fortid i blant annet Fredrikstad FK, som sendte gjestene i føringen.

Dermed er Luis Alberto den første Deportivo-spilleren med både mål og assist i løpet av en La Liga-kamp siden Juan Carlos Valerón klarte det samme i 2013, ifølge statistikktjenesten Opta.

Rayo Vallecano utliknet tjue minutter senere, men Luis Albertos scoring sørget for at Deportivo ledet 2–1 til pause. Lucas Pérez la på til 3–1 etter timen spilt, og stillingen sto seg ut kampen.

Luis Alberto, som spilte sin andre ligakamp for sesongen, ble byttet ut i det 64. minutt.

– Jaaa! Kom igjen! Tre poeng med hjem. Takk til supporterne, skriver han på Instagram.