Billettsalget starter

Tirsdag og onsdag er de viktigste salgsdagene for flesteparten av supporterne.

Med offisielt medlemskap i Liverpool FC kan man forsøke å sikre seg billetter til Liverpools hjemmekamper i Premier League frem til nyttår.

Det legges ut ca 8500 billetter til hver hjemmekamp.

Salget startet  mandag 6.juli, men denne dagen er det kun handikappede som får kjøpe billetter. Handikap-billettene selges kun via Liverpools bookinglinje på telefon.  

Tirsdag er det kun de som har registrert 15 eller flere hjemmekamper på sine kort fra fjorårssesongen som får kjøpe billetter. Disse får da tilgang til halvparten av de 8500 billettene til kampene mot West Ham, Aston Villa, Southampton, Crystal Palace, Swansea, West Bromwich og Leicester. Altså til 7 av de 9 hjemmekampene som spilles før nyttår. I dette salget er alle som kvalifiserer garantert å få billett.

Onsdag slipper så absolutt alle til på de to kategori C-kampene før nyttår. Altså kampene mot de nyopprykkede klubbene Bournemouth og Norwich. Her slippes alle 8500 billetter samtidig, og du trenger ikke noen form for kreditt fra tidligere sesonger. Her vil det ikke være nok billetter til alle som ønsker det, så det er førstemann til mølla som gjelder.

Samtidig, altså onsdag morgen, slippes også den andre halvparten av billettene til kampene mot West Ham, Aston Villa, Southampton, Crystal Palace, Swansea, West Bromwich og Leicester til de som ikke har kreditt fra tidligere sesonger. Heller ikke her vil det være nok billetter til alle som ønsker det, så det førstemann til mølla som gjelder.

Billettsalget starter klokken 09.15 alle dager, og det er en billett per medlemskort som gjelder, og maksimalt fire billetter sammen om du har flere medlemskort du skal kjøpe på.

Når det gjelder billettsalget til hjemmekampene i Premier League etter jul, finner dette sted i november.

Alle billetter selges kun online, med unntak av handikap-billettene. Sistnevnte selges som nevnt kun over telefon.

For å kjøpe billetter må du logge deg inn med medlemsnummer og passord her.

Er du medlem av Liverpool FC supporters club Norway kan du også skaffe deg turpakker via vårt samarbeid med Ving. Her får du oversikt over turpakker fra Ving.

LES OGSÅ: Spørsmål og svar om Liverpool-reise

LES OGSÅ: Planlegg din egen tur

Meld deg inn i supporterklubben her.