Billettsalget til generalprøven i gang

Nå kan du kjøpe billetter til Liverpools siste treningskamp før Premier League-starten i sommer. Oppgjøret mot de finske seriemesterne, HJK Helsinki, spilles i Helsingfors lørdag 1. august.

I går ettermiddag annonserte klubben treningskampen som sparkes i gang klokka 19.30 lokal tid på dagen ei uke før ligastarten, og i dag åpnet salget av billetter. Prisen starter på 31,50 euro.

Klikk her (ekstern lenke) for å bestille kampbilletter!

Liverpools fisnke supporterklubb har også en egen seksjon på stadion. Medlemmer av Liverpool-supporterklubb Norge, som ønsker plasser her, kan sende en mail til [email protected].

– Liverpool har en stor fanbase i Finland på grunn av Sami Hyypiä, og jeg er sikker på at de finske supporterne gleder seg til å se Liverpool måle krefter mot HJK Helsinki i den siste testen før sesongstart i Premier League, sa Liverpools kommersielle direktør, Billy Hogan, til klubbens nettsted.

HJK Helsinki har vunnet den finske serien seks år på rad. I fjor sommer møtte de Barcelona til sesongoppkjøringskamp på Olympiastadion i Helsingfors. Katalanerne vant 6–0.

– HJK ønsker best mulig internasjonal matching før Champions League-kvaliken, og dette blir også en stor anledning for fansen. Liverpool har en spesiell plass i finske hjerter takket være Sami Hyypiä, fortalte HJK-direktør Aki Rihilahti.

Liverpool skal også gjeste Australia og Sørøst-Asia i løpet av sesongoppkjøringen.