Blandet drops for de utlånte

En assist, en etterlengtet seier, benketilværelse og tap er stikkordene for lånesoldatene søndag.

I Championship tapte Wolverhampton sin første kamp på omtrent én måned da Derby banket inn fire mål på hjemmebane. Sheyi Ojo varmen benken fra start, men kom inn idet timen ble passert. Da ledet Derby 4–1.

Men umiddelbart etter innbyttet tegnet tenåringen seg for en målgivende pasning. Ulvene la inn fra høyre, og Ojo headet ballen på tvers i boksen. Foran mål reduserte Adam Le Fondre til 2–4, men nærmere poeng kom ikke bortelaget, som er nummer elleve etter like mange runder.

Saken fortsetter under.

OJO-ASSIST: Det endte med tap, men Ojo markerte seg. Her et sammendrag. (Video: TV 2)

«Skuffende resultat, men tid for å slå tilbake! Fint å få en ny assist», twitrer Ojo til sine følgere.

Sørover i Europa startet Lazar Markovic kampen da Fenerbahçe vant for første gang denne måneden. Robin van Persie ble matchvinner mot Kayserispor med et glimrende frispark i første omgang. Markovic ble tatt av banen etter 63 minutter.

Back to winning ways!

Posted by Lazar Marković on 18. oktober 2015

Luis Alberto startet for Deportivo La Coruña hjemme mot Athletic Bilbao i den spanske toppdivisjonen, men ble byttet opp da gjestene ledet 2–0 omtrent tjue minutter før slutt.

Fra sidelinjen så 23-åringen lagkompisene sikre seg ett poeng med to scoringer i løpet av de ti siste minuttene. Lucas Pérez reduserte, mens Alejandro Arribas satte inn 2–2 minuttet før full tid.

I Finland spilte Allan Rodrigues de Souza hele kampen da hans Seinäjoen slo Inter Turku 2–0 på bortebane, noe som betyr tabelltopp. Andre Wisdom satt på Norwich-benken gjennom hele oppgjøret mot Newcastle på St. James’ Park. Hjemmelaget vant hele 6–2.