Blandet drops for lånesoldatene

To av de utlånte Liverpool-spillerne kunne juble for seier i ettermiddag. Syv av åtte fikk spilletid, men ingen har kommet i målprotokollen.

Jordon Ibe startet på venstrevingen for Derby i toppkampen mot Ipswich på bortebane i dag. De blå vertene skapte flest sjanser, men det var Derby som scoret målet på Portman Road Stadium. Chris Martin kjempet til seg ballen etter et langt utspill, og spissen fikk slått kula over Ipswich-keeperen og i nettmaskene. Ibe ble byttet ut med fire minutter igjen å spille. På tampen fikk også Derby en spiller utvist, men det hindret ikke borteseier og andreplass på tabellen.

Senere på ettermiddagen kunne West Bromwich og Andre Wisdom juble da de beseiret Hull på eget gress i dag. Saido Berahino ble matchvinner med oppgjøret eneste fulltreffer da han skjøt et indirekte frispark i det nærmeste hjørnet tolv minutter før slutt. Wisdom spilte hele kampen på høyrebacken til hjemmelaget på The Hawthorns.

Brighton vant samtidig 1–0 over Charlton på The Valley, men João Carlos Teixeira varmet benken gjennom hele Championship-kampen. Rohan Ince scoret oppgjørets eneste mål, og seieren tok laget opp på 26 poeng. Nå har de fem lag bak seg på tabellen.

Kevin Stewart, Jack Dunn og Lloyd Jones spilte alle samtlige minutter av Cheltenhams seriemøte med Hartlepool på bortebane i ettermiddag. Men bunnlaget i League Two, med én nettkjenning i hver omgang, sørget for at Liverpool-trioen gikk av banen uten poeng. Hartlepool vant kampen 2–0. Stewart og Dunn pådro seg hvert sitt gule kort.

Málaga startet uten Luis Alberto mot Villarreal i kveld. Jonathan dos Santos ga det gulkledde bortelaget ledelsen like før pause, men Nordin Amrabat utliknet med en lekker lobb etter timen spilt på La Rosaleda. Den utlånte Liverpool-spilleren ble byttet inn tolv minutter før slutt, men det underholdende oppgjøret hadde roet seg ned da 22-åringen kom inn, og lagene delte poengene.

Divock Origi var benket fra start i Lilles hjemmekamp mot Caen i kveld. Vertene tok ledelsen ved Michael Frey på Stade Pierre-Mauroy etter tjue minutter, og ledelsen holdt helt inn. Origi ble byttet inn en drøy halvtime før slutt.