Ble byttet ut på grunn av gult kort

Joe Allen forklarer bakgrunnen for at han ble byttet ut til pause.

Joe Allen ble byttet ut til pause med Lucas Leiva i torsdagens Europa League-kamp mot Rubin Kazan. Etter kampen forklarte Allen selv hvorfor.

– Det var skuffende, men jeg fikk gult kort. Manageren forklarte at det ikke hadde noe å gjøre med hvordan jeg spilte, men at jeg hadde gult kort. Og Siden Rubin Kazan spilte med ti mann, ville han ikke ta noen sjanse, forklarte Allen til LFCTV.

Klopp ville med andre ord ikke risikere at man mistet overtaket i kampen. 

- Jeg følte meg bra mens jeg var på banen, sier Allen til LFCTV.

Allen innrømmer at Liverpool burde fått med seg seieren på Anfield.

– Vi hadde mange skudd mot mål, men ikke så mange på mål som vi ønsket. Vi skulle gjerne vunnet komfortabelt, men de gjorde det vanskelig for oss. Men det var endel positivt å ta med seg.

– Uten å bruke det som unnskyldning, tror jeg på en annen dag med litt mer flaks at vi hadde vunnet ganske komfortabelt, sier han.

Elsker det tette kampprogrammet

Det har vært mye fokus på det tette kampprogrammet framover. Søndag møter Liverpool Southampton, før Bournemouth står på andre banehalvdel på onsdag. Men det bryr ikke midtbaneankeret seg om.

– For å være ærlig, som fotballspiller så elsker man disse periodene. Det er krevende og tøft, men vi elsker å spille kamper og liker det når de kommer tett. Vi håper på å få den første seieren under det nye regimet i denne perioden, og bygge videre på det, sier han.

Han legger til at han synes fansen skapte en fantastisk stemning på stadion torsdag.

LES OGSÅ: Dette skriver avisene om kampen