Bli med på stadiontur

Omvisningen og museet er det perfekte tilbehøret til Liverpool-turen. Bli med oss på en liten rundtur og se video.

Omvisningen gir eksklusiv tilgang til den ærverdige stadion hvor atmosfæren ligger så tjukt i veggene at den er til å ta og føle på. Anfield Stadium Tour gir deg muligheten til å tusle rundt i kulissene i en times tid mens kunnskapsrike og underholdende guider forteller om klubbens historie og deler morsomme fortellinger fra innsiden. Du kan gi det kjente This Is Anfield-skiltet et klapp på vei gjennom spillertunnelen og ut mot den kjente gressmatta. I tillegg får du en titt i presserommet, garderobene og du får muligheten til å plassere bakenden i Brendans stol på innbytterbenken.

 

Du får også tilgang til The LFC Story, museet som byr på en ordentlig gjennomgang av den lange historien. Her finner du mengder av sølvtøy fra en av Englands mest suksessrike fotballklubber og morsomme fakta fra Mighty Red for de minste.

 

Omvisningen blir også gjennomført på kampdager men da er ikke garderobene tilgjengelige.

 

Billetter kan kjøpes ved stadion, men vi anbefaler å forhåndsbestille via klubbens hjemmesider.

 

Med ekstra planlegging kan det også bli mulig å møte en legende eller to. Enkelte omvisninger blir nemlig ledet av tidligere Liverpoolspillere som Phil Thompson, Phil Neal og Jan Mølby. Sjekk online når dette gjelder.