Bogdan-debut mot Carlisle?

Gary McAllister bebudet under dagens pressekonferanse at det blir en del endringer på laget til kampen mot Carlisle. Det kan blant annet bety at reservekeeper Adam Bogdan får sin offisielle Liverpool-debut.

Bogdan mener at antall sjanser som Liverpool skapte mot Norwich i helgen lover godt foran møtet med League Two-klubben.

- Jeg synes egentlig laget presterte bra på søndag. Spillet var veldig bra, men vi fikk ikke ballen i mål nok ganger til å vinne kampen, reflekterer Bogdan til Liverpoolfc.com.

- Jeg tror imidlertid vi kan bygge videre på denne kampen, og ta det positive fra matchen med oss inn i kampen i morgen og vinne den.

- Vi må omsette sjansene i scoringer

- Norwich skal ha honnør for at de forsvarte seg bra, og blokkerte flere avslutninger. Men slikt må man forvente når man spiller på hjemmebane. Lag kommer hit og forsøker å få med seg minst et uavgjort resultat. Det klarte de, konstaterer Bogdan.

- Men jeg mener vi spilte bra, selv om vi selvsagt ikke kan være fornøyde med at vi ikke gjorde nok mål. I kampene som kommer må vi være stabile i de bakre rekker, samtidig som vi må forsøke å skape like mange målsjanser som vi gjorde på søndag, og så må vi omsette dem i scoringer slik at vi vinner kampene, avslutter ungareren.

LES OGSÅ: BOGDAN OFFISIELT RØD