Bogdan sto som en vegg

Tre kanonredninger i første og en i siste overtidsminutt gjør at Adam Bogdan får bestemannspremien mot Bournemouth.

Bogdan Liverpools beste8Liverpools bestemann takket være tre kjemperedninger i første omgang og en i siste overtidsminutt. Ungareren sto kjempegodt bak et ikke alltid like sikkert forsvar.
Clyne 6Man hadde nok vunnet noen kroner dersom man hadde satt pengene på Clyne som matchvinner. Målet var ikke av de spektakulære, etter at Teixeira hadde hælsparket ballen mot streken. Bournemouth avklarte, men Clyne var der og sendte ballen mot målet igjen. Målet var viktig nok. Avansement i ligacupen og Klopps første seier som rød manager. God kamp av Clyne der han var god og villig til å komme fram fra sin venstrebackposisjon.
Toure 5Ryddet greit unna den knappe halvtimen han spilte. Men Kolo er Kolo og heller ikke denne gangen spiller han i rødt uten noe kluss der bak. Ivoryaneren satte seg ned 40 sekunder før halvtimen med strekk bak i det ene låret. Fikk fortjent applaus fra hjemmefansen.
Lovren 5Ble tidlig satt under press fra bortelagets angripere. Kroaten spiller ikke akkurat med stor selvtillit. Klok av skade spiller han heller en støttepasning i stedet for å prøve seg på spektakulære krumspring. Slapp unna med det denne gang. Får pluss for noen bra brudd. Fikk det som så ut som en strekk mot slutten.
Randall 6Misset litt i plasseringen i første omgang. Unggutten ble kastet rett inn i tøffe dueller i begynnelsen av kampen og slet etter dette. Kom seg i andre omgang og hadde et bra raid som endte med at han ble tatt rett utenfor 16-meteren. Fikk velfortjente klapp på skulderen og en bamseklem fra Klopp etter kampen.
Allen 7Begynte kampen på verst mulig vis da han hadde en grov ballmiss helt i starten på kampen. Bogdan unngikk syndebukkstempelet for waliseren. Fikk et fortjent gulkort etter farlig spill i andre omgang. Spilte en meget god andreomgang, der han styrte mye av det som foregikk på midten.
Brannagan 6En annen unggutt som kan gå med rak rygg på torsdagens trening. Cameron var plasseringssterk og flink til å være spillbar i det oppbyggende spillet. Erstattet av Lucas Leiva etter en drøy time.
Ibe 7Hadde flere flotte raid på høyresiden. Var pågående og spilte med atskillig mer selvtillit enn han har gjort så langt i sesongen. Sto sammen med Firmino for de offensive farlighetene for Liverpool.
Firmino 7Hadde et tidlig skudd mot mål. Mange sa at dette kunne bli brasilianerens kamp og det ble det til en viss grad. Hadde flere bra sjanser, blant annet en som Bournemouth-keeperen såvidt fikk slått over. Fikk fortjent applaus da han forlot Anfield-gresset mot slutten.
Teixeira 6Hælsparket fint mot mål da Clyne scoret. Hadde et par dårlig tversoverpasninger, men viste i denne kampen mye av det som bor i han. God teknikk, sinnsyke vendinger. hadde også et bra skudd mot slutten som hadde fortjent en bedre skjebne. Det er å håpe at han får flere muligheter i rødt.
Origi 4Spilte han? Bemerkelsesverdig lite med i spillet de første 70-75 minuttene. Gjorde iherdige forsøk på å komme med, men bevegelsene ble feil og de gangene han fikk ballen i føttene virket det som han ikke helt visste hva han skulle gjøre med den. Litt mer med mot slutten og kunne også han fått seg et mål.
Leiva 0Gjorde lite utav seg annet enn et bra skudd som bortekeeperen hadde bra kontroll på.
Skrtel 7Overtok kapteinsbindet og midtstopperplassen fra Toure og gjorde en meget god kamp. Sikker i duellene og oser en trygghet som ikke er spesielt framtredende hos Toure. Fikk seg en smell også han, men beit tennene og fortsatte på typist Skrtel-vis. Populært innhopp.
Lallana 0Fikk noen minutter mot slutten.