Borini håper på fornyet tillit

Fabio Borini fikk starte på topp for Liverpool i Sunderland sist helg, og håper på fornyet tillit når Brendan Rodgers sitt mannskap gjester Villa Park i dag.

- Vi skal ikke fokusere på at Villa er inne i en svak periode. Vi skal kun fokusere på at vi er inne i en god periode, sier Borini til Liverpool Echo foran dagens kamp.

- Vi reiser dit med tro på oss selv, og vil fokusere på hva vi må gjøre for å vinne kampen.

- Det skal spilles så mange kamper i tiden som kommer. Det blir viktig å holde alle skadefrie og klare til kamp. Manageren vil måtte bytte på spillerne han benytter, så alle i troppen blir viktige, slår italieneren fast foran fem kamper på to uker.

- Vi har fortsatt alt å spille for. Vi gjør det helt klart bedre nå sammenlignet med første halvdel av sesongen. Det var vanskelig tidligere i sesongen, da vi hadde mange nye spillere som ikke fant tonen umiddelbart. Du trenger tid til å bli kjent med spillerne rundt deg.

- Men nå har vi funnet tonen. Vi kjenner hverandre bedre. Vi vet hvordan vi skal få det beste ut av hverandre.

- Vi er bare fem poeng bak fjerdeplassen, og har tre trofeer å kjempe om, så det ser ikke så ille ut. Målet er alltid å komme inn blant topp fire, og vi vet vi fortsatt har sjansen til å klare det.

- Det var selvsagt et slag i ansiktet å ryke ut av Champions League, men vi er med i Europa League. Det er fortsatt et stort europeisk trofé å kjempe om, som er blitt enda viktigere denne sesongen fordi vinneren får en plass i Champions League. Vi har fortsatt alt å kjempe for.