Borini kan være på vei tilbake til Sunderland

Fabio Borini virker å være på vei tilbake til Sunderland. Liverpool ønsker å selge italieneren, mens Sunderland ønsker å låne spilleren.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Borini kan komme til å forsette karrieren i Premier Leauge, da Sunderland ivrer etter å få i stand en låneavtale med Liverpool.

Spissen har den siste tiden vært linket til en retur til Serie A, da Fiorentina har vist interesse for ham. Men Sunderland har nå signalisert at de ønsker å hente italieneren tilbake til Wearside.

Partene står et stykke fra hverandre

Echo skriver at partene fortsatt er et stykke unna å bli enige. Liverpool ønsker først og fremst å selge 24-åringen, da han bare har to år igjen av sin nåværende kontrakt på Anfield, mens Sunderland ikke er like interesserte i en permanent overgang.

PÅ VEI VEKK: Fabio Borini synes ikke å ha noen fremtid i Liverpool, og nå ønskes italieneren velkommen tilbake til Sunderland.

Borini tilbrakte 2013/14-sesongen på lån hos Sunderland, hvor han med sine 10 mål bidrog til at The Black Cats nådde finalen i ligacupen og sikret ny kontrakt i Premier League. Sunderland ønsket å kjøpe angriperen permanent, og la inn et bud på hele 14 millioner pund, i fjor sommer. Liverpool takket ja til handelen, men spilleren selv ønsket å fortsette karrieren i Liverpool den gangen.

Borini fikk starte bare fem kamper for Liverpool forrige sesong, og synes ikke å ha noen fremtid på Anfield etter at trioen Christian Benteke, Divock Origi og Danny Ings kom til klubben i sommer.

LES OGSÅ: TVILSOMT OM KLUBBENE BLIR ENIGE