Bortemål teller etter 210 minutter

Vi minner om den spesielle regelen for ligacupen, hvor bortemål kun vil telle dobbelt etter ekstraomganger i andre kamp. Fullsatt på Anfield i kveld.

Liverpool spiller i kveld semifinale mot Chelsea i Capital One Cup, eller ligacupen som turneringen har blitt kjent som opp gjennom årene. Etter 90 minutter på Anfield vil det bli returkamp på Stamford Bridge om en uke.

Et spørsmål som dukker opp hver gang Liverpool er i en slik semifinale er om bortemål teller dobbelt dersom resultatet er uavgjort etter to kamper? Svaret er at dersom det er uavgjort etter 180 minutter vil det bli spilt ekstraomganger i London, og at man kun vil telle bortemål som dobbelt dersom det også skulle stå likt etter ytterligere 30 minutter. Hvis det fortsatt skulle stå uavgjort, ved at for eksempel hvert lag vinner sin hjemmekamp med 1-0, vil det hele bli avgjort med straffespark.

Liverpool FC melder for øvrig at kampen i kveld er nå helt utsolgt. Vi vil som vanlig følge hvert spark her på liverpool.no, med hurtige rapporter ved pause og slutt, samt spillerbørs kort tid etter siste fløytesignal har gått. Ønsker du å få lagoppstilling, scoringer og alt det viktige som skjer via SMS, klikk på denne linken for å se hvordan du kan registrere deg.