Brad Smith har forlatt Liverpool

Barnsley bekrefter at Brad Smith er såkalt «free agent» etter å ha avslått et tilbud om forlengelse av sin kontrakt med LFC. Daniel Trickett-Smith og Jack Dunn er skadet.

Barnsley Chronicle skriver i dag at Brad Smith har forlatt Liverpool og har denne uka vært på prøvespill hos Barnsley. Liverpool skal ha tilbud venstrebacken en ny kontrakt. Klubben vil dermed kunne kreve kompensasjon siden australieren er 21 år.

«Brad har prøvespilt for oss denne uka og vil komme tilbake neste uke», sier hovedtrener Lee Johnson hos Barnsley.

«Han er en god spiller som har gått en god skole og han er veldig kjapp, mobil og bra med ballen. Hvis han hadde vært 190 cm høy ville jeg ha gjort hva jeg kunne for å få ham til å signere. Uten å ta i for mye så har det vært en spiller vi har trives med å ha her og vi vil fortsette å vurdere ham.»

Barnsley er nr. 14 i League 1 med sju poeng på de seks første ligakampene.

Brad Smith spilte en førstelagskamp for Liverpool, men det var til gjengjeld mot Chelsea på Stamford Bridge, i Premier League sesongen 2013/14.

Trickett-Smith og Dunn skadet

Noen har nok også lurt på om Daniel Trickett-Smith har forlatt Liverpool, men Steve Hunter hos LFC TV kunne i kveld bekreftet at 20-åringen fortsatt holder til på akademiet. Årsaken til at man ikke har hørt noe til Trickett-Smith i sommer er fordi han har slitt med en skade, som han snart forventes å kunne friskmeldes fra.

Jack Dunn strakk en hamstring i kveldens 4-2 tap mot Chelsea og vil ventelig være på sidelinjen i noen uker fremover.