Brannagan og Sinclair registrert i Europa League

Cameron Brannagan og Jerome Sinclair er med i den foreløpige troppen som UEFA har mottatt fra Liverpool foran møtet med Bordeaux.

Liverpool registrerte 21 spillere av de maksimalt 25 som kan være i troppen til spill i Europa Europa, ut fra de kriteriene som UEFA har satt opp.

Les også: Her er Liverpools Europa League-tropp


I tillegg kan klubben benytte et ubegrenset antall «B-spillere» underveis i sesongen, så lenge de blir registrert på forhånd. Denne listen fra Liverpool må senest leveres ved midnatt dagen før kamp.

En B-spiller er en spiller som er født 1. januar 1994 eller senere og som har vært i klubben i to sammenhengende år etter fylte 15 år.

I troppen som nå er registrert hos UEFA har Liverpool ført opp fire B-spillere. Som forventet er det Jordon Ibe og Jordan Rossiter, men også Cameron Brannagan og Jerome Sinclair er med.

19-årige Brannagan er en sentral midtbanespiller som har vært kaptein på Liverpool U21 denne sesongen. Sinclair fyller 19 år i løpet av denne uka og spissen ble tidenes yngste spiller i klubben da Brendan Rodgers ga ham sin debut som 16-åring for tre år siden mot West Bromwich i Ligacupen. Nå vil begge håpe at det i det minste kan bli en benkplass for dem i Bordeaux.