Brannagan skuffet over tapet

Cameron Brannagan ledet Liverpool U21 som kaptein for første gang i kveld. Han er skuffet over å tape 2-1 for Man Utd, men ønsker ikke å dvele for mye ved resultatet, og velger heller å se fremover mot neste kamp.

- Alle er skuffet, selvsagt. Vi ble slått av Manchester United. Men nå ser vi frem til neste kamp. Vi er selvsagt frustrerte. Jeg syntes vi spilte ganske bra. Pasningsspillet fløt og vi skapte noen sjanser. Men resultatet ble ikke som vi ville, uttaler Brannagan til LFC TV.

Midtbanespilleren var kaptein for U21 for første gang i kveld.

- Jeg er veldig stolt og beæret over å være kaptein for Liverpool U21. Men det handler om laget, og om at jeg må spille mitt eget spill, og ikke tenke så mye på at jeg er kaptein.

Brannagan fikk i kveld bryne seg på rutinerte Anderson på Manchester Uniteds midtbane.

- Anderson har spilt i Champions League-finaler, og jeg kan lære noe av ham.

Jerome Sinclair gjorde Liverpools mål, med et knallhardt skudd i nettmaskene bak Victor Valdes.

- Det var en flott avslutning av Jerome. Han har gjort flere flotte mål denne sesongen. Vi var uheldige i andre omgang. Sergi Canos misbrukte en god sjanse. Men slik er fotballen. Du scorer på noen sjanser, og misbruker andre.

Brannagan hadde selv et skuddforsøk fra distanse.

- Ballen falt for meg utenfor feltet, og jeg tenkte hvorfor ikke forsøke. Men ballen gikk ikke inn. Slik er det bare. Vi får bare komme oss videre nå.

Dette var Liverpools første ligakamp siden midten av desember.

- Vi har ikke fått noen skikkelig kamprekke. Vi har spilt noen privatkamper, men det blir ikke det samme som ligakamper. Nå skal vi spille ligakamper jevnlig fremover. Vi tapte i kveld, men nå må vi se fremover. Vi møter Manchester City i neste kamp. Det blir en ny viktig kamp. Vi må se fremover.