Brimmer med scoring for Australia U17

Både Australia U17 og England U17 spilte privatlandskamper i natt, for å teste formen foran U17-VM i Chile som starter på lørdag.

Australia U17 avsluttet forberedelsene til U17-VM i Chile med en privatlandskamp mot Costa Rica i natt. Oppgjøret endte 1-1, og Liverpools Jake Brimmer var Australias målscorer. Costa Rica kom best i gang, og tok ledelsen etter 16 minutters spill. Brimmers utligningsmål kom midtveis i annen omgang. 17-åringen satte ballen i krysset på et frispark fra 20 meters hold. Brimmer var også nær ved å gjøre seiersmålet i sluttminuttene på et lignende frispark som traff tverrliggeren.

Australia starter VM-sluttspillet mot Tyskland søndag 18.oktober. Deretter møter de Mexico onsdag 21.oktober og avslutter gruppespillet mot Argentina lørdag 24.oktober.

England spilte også sin siste oppvarmingskamp foran mesterskapet sent i går kveld. Motstander var vertsnasjonen Chile. Herbie Kane spilte første omgang, mens Trent Alexander-Arnold var ubenyttet reserve. Ingen av lagene fant veien til nettmaskene i Rancagua. Dermed ble det straffespark-konkurranse som England tapte 4-3. Herbie Kane hadde et flott fremspill som nær hadde gitt tellende resultat etter et kvarters spill.

England starter gruppespillet mot vestafrikanske Guinea lørdag 17. oktober, altså på mesterskapets åpningsdag. Tre dager senere skal de måle krefter med Brasil, før Sør-Korea står på motsatt banehalvdel fredag 23. oktober.

Det er seks grupper i VM-sluttspillet, der de to beste lagene fra hver gruppe går videre til cupdelen av turneringen.