Bryr seg ikke om kritikken

Raheem Sterling sier han ikke bryr seg om mishagsytringer fra tribunene, som slenges etter ham fordi han så langt ikke har skrevet under en ny kontrakt med Liverpool.

20-åringen har den siste tiden opplevd tilrop fra tribunene om at han er grådig, etter at han takket nei til en ny langtidskontrakt verdt £100,000 i uken.

- Alle har en mening om meg for øyeblikket, men jeg er bare en gutt som elsker å spille fotball, og som prøver å bli bedre hver dag. Jeg ønsker å bli så god som mulig, sier Sterling til Liverpool Echo.

- Kritikken går bare inn det ene øret og ut det andre. Jeg leser heller ikke det som skrives om meg. For meg handler det kun om fotball. Jeg er genuint opptatt av å gjøre mitt beste for denne fotballklubben, legger han til.

Selv om han er Liverpools toppscorer denne sesongen, med 11 mål, er Sterling opptatt av å bli mer effektiv foran kassa.

- Jeg satte meg noen mål foran sesongen, og jeg ligger trolig noen scoringer bak skjema. Jeg tar det som det kommer, men i de få gjenstående kampene håper jeg å få en oppsving igjen. Jeg lærer og utvikler meg stadig, så tiden får vise om jeg klarer det.

- Jeg er veldig selvkritisk. Jeg trenger ikke noen til å fortelle meg når jeg har spilt dårlig. Jeg vet selv når jeg har vært dårlig. Jeg evaluerer hele tiden hva jeg kunne ha gjort bedre, og når jeg kunne ha scoret et ekstra mål.

- Karrieren min har hatt en fin utvikling. Jeg skrev under for Liverpool som 14-15 åring. Det var drømmen min å komme til Anfield, og jeg ville ikke gå noe annet sted før jeg hadde spilt der.

- Forrige sesong var en stor sesong for alle i denne fotballklubben. Denne sesongen startet vi ikke så godt som vi hadde ønsket, men vi har definitivt vist frem våre kvaliteter. Manageren har vist oss statistikk som viser at vi trolig har vært et av de beste lagene i ligaen siden nyttår.

SE RAHEEM STERLING SIN SPILLERPROFIL PÅ LIVERPOOL.NO