Burnleys manager forventer Ings-exit

Liverpool-linkede Danny Ings har trolig unnagjort sin aller siste hjemmekamp for Burnley, som skal spille i Championship neste sesong. Det bekrefter manager Sean Dyche overfor BBC Radio.

– Det er godt å se utviklingen hans, men det ser ikke ut til at den fortsetter sammen med oss. Han og agenten har gjort det klart at de leter etter nytt beite, sa Dyche til kanalen lørdag ettermiddag.

Ings var på banen gjennom samfulle minutter da Burnley spilte 0–0 mot Stoke på Turf Moor. Klubben har allerede rykket ned, og den ettertraktede spissen vinket farvel til fansen etter å ha startet i 34 av 37 runder denne sesongen. 22-åringen står så langt med ti fulltreffere i sin første Premier League-sesong.

Les også: Sommerkjøp som er nærmest Anfield

Nå leder Liverpool an kampen om signaturen til engelskmannen, ifølge aviser i både Burnley og på Merseyside, selv om David Moyes i spanske Real Sociedad også skal være interessert angriperen. Avtalen med Burnley løper ut ved sesongslutt.


MATCHVINNER: Ings scoret sitt hittil siste Burnley-mål mot Hull forrige helg. (Video: TV 2)

– Enhver spiller har retten til å avslå tilbudet om å forlenge hvis det er det de ønsker. Vi får se hva som skjer i sommer, la Dyche, som har jobbet med Ings siden han ble manager i klubben for snart tre år siden, til.

Klubben som eventuelt henter Ings denne sommeren, er nødt til å betale Burnley en foreløpig ubestemt kompensasjon fordi spilleren er under 24 år. Spissen, som har landskamper for England U21 bak seg, kom til Lancashire-klubben for omtrent én million pund i august for fire år siden.