Can reddet Tyskland

Emre Can utlignet for Tyskland U21 mot Serbia i EM-sluttspillet. Se video av scoringen her. Det kan bli duell med Danny Ings mot Tiago Ilori i morgen.

Et hurtig og teknisk Serbia tok en fortjent tidlig ledelse mot tyskerne, men etter 17 minutter fikk Emre Can ballen på kanten av 16-meteren. Han fintet seg til en åpning før han la ballen pent nede ved motsatt stolperot.

Etter at Serbia hadde hatt de fleste sjansene før pause tok Tyskland mer over i 2.omgang, men etter 67 minutter ble Günter utvist for tyskerne etter to gule kort. Kampen ble da jevnere igjen, og med sjanser til begge lag.

Emre Can startet som den høyre av to sentrale midtbanespillere i 4-4-1-1, men kom mer over mot venstre etter utvisningen. Ved siden av scoringen fremhevet han seg med et par kraftfulle raid, men virket også til tider noe sliten og tung, selv om han totalt sett må betegnes som en av banens beste. Han spilte hele kampen da Tyskland åpnet sitt spill i gruppe A med uavgjort 1-1 mot Serbia.

Tyskland: Ter Stegen; Korb, Ginter, Knoche, Günter; Can, Leitner; Volland, Meyer, Younes; Hofmann

Tiago Ilori har gått litt under radaren, men Liverpools midtstopper er med i troppen til Portugal, som møter England og Danny Ings i morgen kl 20.45.