Can soner mot Blackburn

Det røde kortet til Emre Can mot Arsenal gjør at tyskeren må se omkampen i FA-cupkvartfinalen mot Blackburn onsdag kveld fra tribunen sammen med Martin Skrtel og Steven Gerrard.

Ettersom utvisningen på Emirates kom som et resultat av to gule kort, er møtet med Championship-klubben den eneste kampen 21-åringen må stå over. Det betyr at han er tilgjengelig igjen allerede neste helg.

Se oversikt: Skader og suspensjoner

I tillegg til Can er også Martin Skrtel og Steven Gerrard ute på grunn av suspensjon. Skrtel, som ble ilagt en karantene på tre kamper etter å ha stemplet David de Gea i kampen mot Manchester United 22. mars, sonet sin første kamp i går.

Det samme gjorde Gerrard, som i likhet med Skrtel også må stå over mot Blackburn og Newcastle kommende uke. Begge er tilgjengelig for Brendan Rodgers dersom de røde avanserer til FA-cupsemifinalen som spilles om to uker.

Duo kan bli klar

Mario Balotelli og Adam Lallana kan være aktuelle til onsdagens cupkamp. Førstnevnte fikk en liten smell i kneet på trening fredag, og han følte seg derfor ikke komfortabel nok til å reise med troppen til London i går.

Lallana ble tatt av banen i pausen mot Manchester United før landslagspausen, og han trakk seg fra England-troppen på grunn av smerter i lysken. 26-åringen var igjennom en test før Arsenal-kampen, men fikk ikke grønt lys. Nå forventes det imidlertid ikke at han er langt unna.

I tillegg er Jordon Ibe på vei tilbake, og tenåringen meldte nylig at han returnerer til trening kommende uke. Uansett er flankespilleren utilgjengelig mot Blackburn fordi han spilte i FA-cupen for Derby tidligere i sesongen.