Can var dominant på midtbanen

Emre Can og James Milner styrte midtbanen i store deler av kampen mot Swansea, og vi kåret førstnevnte til bestemann i 1-0 seieren. Midtstopperne og Jordon Ibe gjorde også en meget god kamp.

Mignolet 6

Var fullstendig arbeidsledig i hele første omgang, og fikk heller ikke så mye å henge fingrene i etter pause. Hadde en kommunikasjonssvikt med Lovren tidlig i 2.omgang, men heldigvis ble det ikke farlig. Fanger enkelt en innsvinger fra Sigurdsson.

Clyne 6

Kombinerer fint med Ibe og Lallana offensivt før pause, og gjør en godkjent innsats mot Montero når gjestene presser på mot slutten.

Skrtel 7

Ryddig og sikkert stopperspill gjennom hele kampen. Bidrar sterkt til at Mignolet får en så rolig dag på jobben.

Lovren 7

Ny god kamp av kroaten der taklingen ti minutter ut i annen omgang sitter friskt i minnet. Ble litt stresset når gjestene presset som hardest i sluttminuttene, men kom likevel godt ut av de fleste situasjonene.

Moreno 6

Sendte avgårde et meget svakt frispark når han fikk sjansen fra 20 meter like før pause. Var villig med offensivt gjennom hele kampen, men etterlot store rom bak seg som Swansea bare delvis klarte å utnytte. Hadde en kjempetakling på Routledge.

Can 8

Var helt eminent i 60 minutter og styrte da midtbanen som han ville, med glimrende fremspill og herlige returløp og taklinger. Ble sliten med slutten, og ble da også mer upresis, og forærte blant annet Gomis en farlig sjanse. Gjorde likevel nok den første timen til at vi kårer ham til Liverpools beste.

Milner 7

Tok sammen med Can kommandoen over den sentrale midtbanen, og kjempet strålende gjennom hele matchen. Ble også matchvinner da han satte straffesparket med iskald beregning like under tverrliggeren midt i mål. Får et ufortjent gult kort på en situasjon der han tar ballen. Hadde også et godt skudd like utenfor i det 75.minutt.

Lallana 6

Var frisk i begynnelsen av kampen, og hadde blant annet en flott pasning til Ibe i situasjonen der Bartley setter ballen i egen stolpe. Ble mindre toneangivende utover i kampen, når han ble mer sliten.

Ibe 7

Burde gjort det bedre når han kom bak Swansea-forsvaret etter 6 minutter, i situasjonen der Bartley satte ballen i egen stolpe. Tar flere bra initiativ og kommer til innlegg, men ikke alle avleveringene var like presise. Slår dog det viktige innlegget som gir Liverpool det avgjørende straffesparket. Hadde et bra skudd sju minutter etter pause.

Firmino 5

Jobbet godt defensivt i begynnelsen av kampen, men var uvanlig upresis i avleveringene ved flere anledninger. Klarte nesten å tre gjennom Benteke etter et kvarters spill. Ble mindre og mindre synlig utover i kampen, og det var fullt forståelig at han var den første som måtte vike plass.

Benteke 5

Får en dårlig touch på Cans gode fremspill etter 13 minutter. Ble holdt i feltet etter 20 minutter uten å få straffe. Var ikke venn med ballen i dag, og slo ballen uforståelig tilbake i retning Milner når han ble frispilt i feltet etter en times spill.

Henderson

Kom inn for Firmino etter 64 minutter, og hadde en flott frispilling av Milner ti minutter senere. Tvinger også frem en corner i sluttminuttene. Var som en våryr kalv etter det lange skadeavbrekket, men virket naturlig nok litt rusten i ballbehandlingen.

Sturridge

Kom inn for Benteke etter 71 minutter. Viste frem noen fine detaljer, men klarte aldri å komme helt inn i kampen.

Toure

Kom inn for Ibe fire minutter på overtid, i et bytte som kun var egnet til å få tiden til å gå.