Canos øyner tittel og førstelag

18-årige Sergi Canos har hatt en spennende uke med trening på Melwood. Nå sikter spanjolen mot en sesongavslutning for Liverpool for U21 som gjør at de kan vinne sin liga.

- Det er utrolig å trene her fordi førstelaget trener her hver dag og det er her toppspillerne trener, sier Canos til liverpoolfc.com etter at en rekke yngre spillere har vært på Melwood som følge av at mange fra førstelagstroppen har vært opptatt med landslagsspill de siste dagene.

- Dette er en stor sjanse for oss siden de (manager og trenerstab) gir oss tillit og vi kan prøve å overbevise dem om at vi kan klare å ta steget opp til førstelaget. Det er vår motivasjon.

- Det var en utrolig opplevelse og det er vanskelig å beskrive det, fortsetter flanke- og angrepspilleren om UEFA Youth League, som tilsvarer Champions League for U21-lag. Sergi scoret mot Benfica i 1/8 finalen, men det var ikke nok til å gå videre for Liverpool.

- Det var stort å få muligheten til å spille mot noen av de beste spillerne i verden i vår aldersgruppe. Å tape mot Benfica var litt frustrerende for oss, jeg synes vi hadde fortjent å gå videre, men slik er fotballen og vi vil lære av det.

- Jeg føler meg virkelig bra nå, det var min første scoring for U21 og forhåpentligvis kan det bli mange flere.

- Jeg tror jeg har langt mer inne, men jeg liker å score mål og spille for U21. Vi tror vi har en stor sjanse til å vinne vår liga.

Til tross for at Liverpool denne sesongen har lånt ut en rekke av sine beste U21-spillere ligger laget for øyeblikket på 2.plass, et poeng bak Manchester United og med en kamp til gode.