Chelsea ligamestere

Chelsea er ligamestere i Premier League 2014/15, etter å ha slått Crystal Palace 1-0 i ettermiddag. Det betyr at Liverpool må stå «guard of honour» for Jose Mourinhos mannskap når de gjester Stamford Bridge neste helg.

Brendan Rodgers har allerede slått fast at Liverpool-spillerne kommer til å respektere tradisjonen med «guard of honour» når de gjester London neste søndag.

En tradisjon som Chelsea-manager Jose Mourinho egentlig ikke er spesielt glad i, og som han mener Liverpool må få slippe dersom de ikke ønsker å gjøre det.

- Jeg liker det ikke. Selv om det er en tradisjon, er det ikke noe problem for meg om de dropper det. Man kan vise respekt for vinneren på mange ulike måter. Dersom noen ikke ønsker å gjøre det, eller gjør det bare fordi noen andre forteller dem at de skal gjøre det, blir det kanskje litt overfladisk, kommenterer Mourinho til Sunday People.

Brendan Rodgers har imidlertid slått fast at Liverpool-spillerne kommer til å holde tradisjonen ved lag, uavhengig av hva Mourinho mener om den.

- Denne klubben er basert på at man skal oppføre seg med verdighet. Vi skal vise respekt og klasse. Uansett hvem som vinner ligaen, så applauderer du dem inn på banen dersom det er din klubb som møter dem i neste kamp, uttalte Liverpool-manageren før helgen.