Chelsea U21 - Liverpool U21 4-2

Vertene tok en tidlig ledelse, men Jerome Sinclair og Liverpool snudde kampen i 1.omgang med to scoringer. Et hattrick av Kasey Palmer hos Chelsea etter pause avgjorde imidlertid kampen.

Liverpool U21 virker nokså ribbet etter at 14 spillere er lånt ut, men fortsatt har man spillere som Dan Cleary, Pedro Chirivella, Cameron Brannagan, Jerome Sinclair og Jack Dunn.

Kampen er en del av "Premier League International Cup", hvor Liverpool også skal møte Celtic og Benfica i sin gruppe og hvor kampene skal spilles i St. Helens.

Chelsea: Russell, Dabo, Aina, Conroy, Wright, Ali, Mitchell, Swift, Kiwomya (Abraham 67),Palmer (Quintero 83), Musona.

Liverpool: Firth, Randall, Whelan, Cleary, Brewitt, Chirivella (Marsh 83), M Gomes, Brannagan, Sinclair, O’Hanlon, Dunn (Virtue 45)  Innbyttere: Wheeler, Polgar

1.omgang:

6.min: 1-0 SWIFT - Chelsea tar ledelsen med kampens første avslutning, da John Swift nydelig skrur ballen opp i motsatt hjørnet fra om lag 20 meter.

10.min:
Wright slår inn fra venstre, spissen Kiwomya header like utenfor da han burde ha scoret fra god posisjon rett foran Firth.

13.min: Conor Randall kommer fram på høyrekanten og spissene til Liverpool får nesten en fot på innlegget som slås hardt inn foran mål. Liverpool har vært mer med de siste par minuttene.

18.min: 1-1 SINCLAIR - Et langt fremspill gjør at Jerome Sinclair kan stikke igjennom og avslutte pent forbi keeperen til Chelsea.

23.min: Dan Cleary vinner en hodeduell etter corner, Dunn avslutter med et nytt hodestøt, men keeper redder.

26.min: Madger Gomez kommer ned på venstrekanten. Chelsea får klarert i første omgang, men O'Hanlon får en mulighet som også blir blokkert. I neste angrep har Conor Randall et godt skuddforsøk.

Liverpool har tatt over føringen i kampen etter at hjemmelaget styrte de ti første minuttene.

36.min: 1-2 SINCLAIR - Et strålende mål fra Liverpool da Dunn gjør en glimrende jobb med å finne seg rom ute til høyre, hans pasning går til O'Hanlon på motsatt side og innlegget fra iren blir satt inn av Sinclair ved motsatt stolpe.

44.min:
Jack Dunn skjærer grimaser da han tydelig får en hamstringstrekk, noe han også har hatt store problemer med tidligere. Dessverre kan det bli et nytt langt avbrekk for scouseren.

45.min: Matty Virtue kommer inn for Dunn.

Pauserapport: Chelsea gikk hardt ut med sine hurtige spisser Musonda og Kiwomya, men etter at Liverpool hadde fått ristet av seg de første sjokkbølgene og en tidlig scoring, gjorde elevene til Michael Beale en meget god siste halvtime. Midtbanen og Brannagan og Chirivella begynte å ta kontroll og ikke minst var Liverpool farlige hver gang de gikk i angrep. Spesielt positivt var det å se at Jerome Sinclair var en stadig trussel etter å ha vært ute en stund med skade, og han fikk lønn for strevet med to fine scoringer. En bitter pille å svelge helt mot slutten av omgangen, da Jack Dunn igjen måtte forlate en fotballbane med skade.

2.omgang:

51.min: 2-2 PALMER- Hurtige Kasey Palmer gjør en god enkeltmannsprestasjon da han nærmest går rundt forsvaret til Liverpool og avslutter med en hard markkryper som går inn ved motsatt stolperot.

63.min: 3-2 PALMER- Swift får tid til å plukke ut Palmer med en pasning, og denne gangen header nr. 10 på Chelsea ballen i mål.

65.min: 4-2 PALMER- Palmer fullfører sitt hattrick da han tar et frispark fra langt hold som går via muren til Liverpool og inn i det bortre hjørnet.

67.min:
Abraham inn for Kiwomya hos Chelsea.

68.min: Gomes kommer ned på venstresiden til Liverpool, og blandingen av skudd og innlegg skaper noe problemer for keeperen til Chelsea som må slå ballen til corner.

74.min: Conroy hos Chelsea er førstemann som kommer i dommerens bok, for å ha felt Virtue.

75.min: O'Hanlon sender frisparket et par meter over.

83.min: Quintero inn for Kiwomya hos Chelsea og Will Marsh inn for Chirivella hos Liverpool.

87.min: Conor Randall prøver et langskudd, men ballen går flere meter utenfor. Liverpool prøver og prøver, men sliter med å komme til sjanser i 2.omgang.

88.min: Firth gjør først en god redning fra Abraham, som skyter fra skrått kort hold, før Brewett har en ypperlig blokkering i neste fase. Gode sjanser for Chelsea.