City senket U18-laget

De helrøde juniorene spilte bra, men klarte aldri å slå tilbake etter at Manchester City U18 tok ledelsen tidlig i lørdagens ligakamp. Wade Maxwell og Harry Wilson scoret Liverpools to mål.

Vertene fikk en forrykende start på oppgjøret i Manchester tidligere i dag, noe et lite effektivt Liverpool-lag ikke klarte å utlikne. Manchester City ledet nemlig 3–0 da Wade Maxwell reduserte få minutter før pause, og selv om Harry Wilson sørget for spenning med en scoring på tampen, holdt hjemmelaget ledelsen ut kampen.

Zackarias Faour fra Sverige sendte de lyseblå foran allerede før tre minutter av oppgjøret var passert. Spissen satte ballen i nettmaskene fra kort etter et innlegg fra venstresiden. Knappe ti minutter senere vartet Manchester City opp med en blåkopi av ledermålet, og stillingen var 2–0 før det hadde gått et kvarter.

Gode etter pause

Faour fullførte hat-tricket sitt i det 26. minutt. Svensken lurte Liverpools offsidefelle og avsluttet med et lavt skudd forbi keeperen. Gjestene våknet etter det tredje baklengsmålet, ifølge rapporter fra Manchester City, og de skapte sjanser mot slutten av omgangen, men fikk ikke med seg mer enn det ene reduseringsmålet.

Etter pause la Liverpool, som etter hvert kastet inn Adam Phillips og Callum Nicholas for å styrke angrepet, inn et trykk mot vertskapet. Likevel klarte Manchester City å holde lenge unna, og da Wilson fikk muligheten og overlistet keeper Charlie Albinson, var det bare syv minutter igjen av ordinær tid. Neil Critchleys mannskap presset på for en utlikning, men måtte spasere inn i garderoben uten poeng.

– Spilte bra

– Jeg var ikke fornøyd med noen av de målene vi slapp inn, men alt i alt spilte vi veldig bra, spesielt i andre omgang. Vi responderte veldig godt og la ned en skikkelig innsats, og vi var veldig uheldige som ikke klarte å få utlikningen, oppsummerer Critchley overfor klubbens nettsider.

Liverpools lag: Fulton; Whelan, Brewitt, Hart; Lewis, Maxwell (Nicholas 75), Arnold, Travis (Phillips 65); Ejaria, Wilson; Marsh.

Dermed har Liverpool-juniorene, som banket Derby i FA Youth Cup på onsdag, nå tapt begge ligakampene etter deltakelsen i Frenz International Cup i Indonesia tidligere denne måneden. Neste seriekamp på programmet er mot Blackburn på bortebane om to uker.