Clyne eller Trippier?

Utfallet av Liverpools jakt på Nathaniel Clyne kan ha stor betydning for hvor Burnleys Kieran Trippier spiller neste sesong.

Lancashire Telegraph mener at Liverpool FC sitter med nøkkelen til Kieran Trippiers fotballfremtid.

Brendan Rodgers vurderer i disse dager om han skal legge inn et nytt bud på Nathaniel Clyne. Kieran Trippier blir regnet som det fremste alternativet dersom Liverpool mislykkes i sitt forsøk på å sikre seg Southampton-backen.

24 år gamle Trippier har en utkjøpsklausul på £3.5M i sin kontrakt med Burnley. Dersom Liverpool får fatt i Clyne, kan Burnley-backen havne i Southampton, tror lokalavisen i Burnley. Dersom Liverpool ikke får fatt i Clyne, spår de at Trippier fort havner i Liverpool. Tottenham er en tredje klubb som lurer i kulissene.

Det er blitt rapportert at Liverpool vi legge inn et bud på £15M for Clyne så snart Southampton-forsvareren returnerer fra landslagsoppdrag med England.

Lancashire Telegraph skriver at Trippier nesten helt sikkert vil velge å slutte seg til Liverpool dersom han får sjansen. Høyrebacken skrev under en ny treårskontrakt på Turf Moor for ett år siden, der han fikk med en utkjøpsklausul på £3.5M. Trippier satt nemlig med gode kort på hånden, for han ville vært Bosman-spiller i sommer om han ikke signerte den nye kontrakten i fjor.