Clyne må holde seg i skinnet

Nathaniel Clyne er en av tre fra Liverpool som har spilt fra avspark i alle sesongens kamper i PL så langt, men må unngå kort i de fem neste kampene om det ikke skal bli karantene.

Nathaniel Clyne, Simon Mignolet og Martin Skrtel har startet Liverpools 14 kamper i Premier League 2015/16. Emre Can har også vært på banen i alle 14 kampene (12 fra start), men tyskeren er suspendert til møtet med Newcastle på søndag.

Sesongstatistikk 2015/16

De tilhører «ligalaget», og selv om Jürgen Klopp har rotert mindre på laget i Europa League enn hva forgjengeren Brendan Rodgers gjorde, ble det seks utskiftninger til laget mot Southampton i Capital One Cup.

Clyne er banker på mannskapet som spiller i Premier League, men høyrebacken står med fire gule kort og en advarsel til før nyttår betyr at han må stå over en ligakamp. De fem kampene før nyttår er mot Newcastle (B), West Bromwich (H), Watford (B), Leicester (H) og Sunderland (B). Dretter følger West Ham (B) 2.januar før det altså første semifinale mot Stoke i Capital One Cup tirsdag 5.januar.