Coates ute av Copa America

Uruguay tapte 1- 0 for vertsnasjonen Chile i nattens kvartfinale i Copa America.

Liverpools Sebastian Coates var ubenyttet innbytter i den dramatiske kampen, hvor tittelforsvarer Uruguay fikk to spillere utvist.

Forsvarsspiller Mauricio Isla gjorde kampens eneste mål i det 81.minutt. Da var Uruguay allerede redusert til ti mann, ettersom Edinson Cavani fikk sitt andre gule kort etter en drøy times spill. En utvisning som kom som følge av skuespill fra en Chile-spiller.

Utvist ble også forsvarsspiller Jorge Fucile et par minutter før full tid, til enorme protester fra Uruguay-spillerne. Kampen ble stoppet i nesten fem minutter, og Uruguay-manager Oscar Tabarez ble også vist bort fra trenerbenken.