Coutinho best i skuffende forestilling

Liverpool.no har Philippe Coutinho som Liverpools beste i en skuffende hjemmeforestilling på Anfield. Er du uenig i vår spillerbørs - si din mening i kommentarfeltet.

Mignolet5Følger ikke med på frekkisen fra Mahrez helt i starten, da Leicester treffer stolpen. Reagerer litt treigt, men er likevel sjanseløs på Nugent sin glimrende avslutning. Reagerer også litt seint på mål nummer to, men kan ikke skyldes.
Can6Spilte tålig bra frem til det raknet helt, og var etter det mer usikker og utrygg. Er veldig trygg med ball, og bekler stopperposisjonen. Burde vært litt raskere oppe i Schlupp på avslutningen. Landsmannen fikk alt for god tid til å sikte seg ned i hjørnet.
Toure5Fikk seg en smell før fem minutter var spilt, og så litt preget ut av det i fortsettelsen. Virket utrygg der bak. Skal takke makker Sakho for å ha vært på plass når han sklir og gir Leicester en kjempemulighet i det 53. minutt.
Sakho6Selv om han gjør mye rart, spilte franskmannen brukbart frem til de røde gir bort kampen. Passiv i forkant av Leicester sitt reduseringsmål.
Henderson6Hører ikke hjemme på kanten, og er langt bedre når han får spille sentralt som mot Swansea. Gjør en brukbar kamp, med flere fine initiativ. Har en suser av en volley etter corner som hadde fortjent en bedre skjebne.
Leiva5Får mye å gjøre i dag, og pådrar seg tidlig et gult kort når han skal hindre en kontring. Spiller ingen god kamp, med mye slurv.
Gerrard6Scorer Liverpools to mål, men spiller ingen god kamp sentralt på midtbanen for Liverpool. Alt går mye saktere, og han har ikke den samme løpskapasiteten som Henderson sentralt. Hadde det ikke vært for de to scoringene ville kapteinen fått en femmer.
Lallana7Kommer til et par brukbare muligheter, og ser ut til å ha vært i form. Må ned og ut etter 54 minutter spilt. Det var etter dette at Liverpool raknet.
Moreno6Trives i kantrollen, og går på mange flotte løp. Farten er ekstremt viktig, og han er en god mann å legge igjen når Liverpool sender mange opp på dødball. Noe rotete defensivt også i dag.
Coutinho7Er ikke like bra som på mandag, men er likevel Liverpools beste. Er tydelig i god form, og touchen sitter. Mangler litt på avslutningene, men er sammen med Raheem Sterling den som står bak det Liverpool skaper. Er involvert i begge straffene Liverpool får.
Sterling7Må jobbe litt med avslutningene, men begynner å se bra ut som spiss, men det er som tilrettelegger han er best i dag. Godt forspill til både Fabio Borini og Lazar Markovic, som begge kunne og kanskje skulle ha scoret.
Borini6Kommer inn for Adam Lallana, men er lite involvert i spillet. Bør kanskje score når han blir spilt frem av Raheem Sterling, og med en hyggelig dommer kunne han også ha fått straffespark to minutter før slutt.
Lambert0Får fem minutter pluss tillegg, og gjør jobben han kommer inn for. Fungerer som et godt oppspillspunk, og er delaktig i situasjonen der en med litt hell kunne ha fått straffespark nummer tre da Borini ble tatt.
Markovic0Får en alle tiders sjanse til å sikre seieren minuttet før slutt, men styrer headingen fra 10 meter upresset til side for mål. Er eller frisk i sitt innhopp og ser langt bedre ut enn for et par måneder siden.