Coutinho best - igjen

Liverpool.no kåret Philippe Coutinho til banens beste i 2-0 seieren mot Newcastle United.

Spillerbørs mot Newcastle United

Mignolet7Gjør et par gode redninger, er god i feltet og holder buret rent. En god kamp av målvakten.
Johnson5Gjør noen veldig underlige ting med ball. Veldig unøyaktig i pasningsspillet, og gir bort flere dødballer på at han tilsynelatende ikke følger helt med.
Can6Ville forventet at han holdt mer tilbake som én av to stoppere, men tar flere initiativ offensivt også i dag. God med ball, men litt rufs bakover.
Lovren5Flere bra fremspill i dag - men bakover er det ikke bra. Er kjempeheldig som ikke får straffe i mot når han bommer på ballen og bare tar mann, og er veldig klønete også ved et par andre anledninger. Ser ut til å slite med selvtilliten.
Moreno6Positiv fremover i førsteomgangen, men det var på hans side Newcastle skapte sjansene, og han sliter tidvis med plasseringen.
Ibe7Det er godt å ha 19-åringen tilbake. Rå fysikk, uredd og livlig. Ønsker hele tiden å utfordre, og slike spillere blir satt pris på. Holdt i nesten en time.
Leiva7Solid kamp, og også brukbar fremover i banen med flere gode fremspill i bakrom (!). Går i krigen, og spiller sine klart beste kamp siden skaden.
Allen7Med Lucas inne spiller han litt lenger oppe i banen. Var ikke fornøyd med eget spill, men vi gir han likevel en syver etter hans første ligascoring på Anfield.
Henderson8Fin målgivende, gode dødballer, livlig og serverte et par baller i dag som burde ha havnet i nettet.
Coutinho8Banens beste. Fantastisk måten han drar seg løs og skjærer gjennom. Starter i en uvant rolle på topp, og Newcastle fant aldri helt ut av det. Skaper rom for andre, og med ballen er det ingen andre i dette Liverpool-laget som er i samme klasse. Kanskje heller ikke i ligaen.
Sterling7Et kjempemål der han drar seg inn i feltet og avslutter nede i hjørnet. Var veldig livlig og brukte farten sin effektivt. Hadde en kjempemiss ti minutter ut i andreomgangen, og kunne ha scoret enda et mot slutten.
Borini6Kommer inn i det 58. minutt, og klarer ikke markere seg nevneverdig.
Lambert0Får to minutter pluss tillegg, uten å bli involvert.

Se høydepunktene:

(Video med tillatelse fra TV2)