Coutinho fikk 60 minutter i brasiliansk seier

Brasil slo Chile 1-0 i London, men vinnermålet kom etter at Philippe Coutinho var byttet ut.

Innbytter Roberto Firmino (23) ble matchvinner for Brasil i 1-0-seieren over Chile på Emirates i ettermiddag. Seiersmålet kom 74 minutter minutter ut i oppgjøret  – kvarteret etter at Coutinho ble byttet ut.

Liverpool-spilleren startet kampen, men han maktet ikke å låse opp et solid chilensk forsvar i en rotete kamp som ble preget av mange frispark. Timen ut i kampen forlot Coutinho banen til fordel for Robinho, og 14 minutter senere rundet Roberto Firmino Chile-keeper Claudio Bravo og ble matchvinner for Brasil.

Kampen var Philippe Coutinhos sjette internasjonale opptreden for hjemlandet.

Brasil (4-2-2-2): Jefferson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo (Filipe Luís fra 76 min.); Souza (Elias fra 60 min.), Fernandinho; Douglas Costa (Willian fra 62 min.), Coutinho (Robinho fra 60 min.); Luiz Adriano (Roberto Firmino fra 60 min.), Neymar.