Coutinho: - Rodgers er riktig mann for denne klubben

Etter sin beste sesong noensinne har Philippe Coutinho ingen planer om å forlate Anfield. Han tror laget vil slå tilbake neste sesong.

Etter en skuffende sesong er det flere som har satt spørsmålstegn ved Brendan Rodgers. Når sesongen er ferdig  skal han overbevise i evalueringsmøte med ledelsen i klubben. Årets beste Liverpool-spiller Philippe Coutinho er til tross for resultatene ikke i tvil om at Rodgers er riktig mann for Liverpool også framover. 

- Jeg har alltid trodd på og stolt på denne manageren, og slik er det fortsatt. Jeg vet hvor hardt han jobb for å lede Liverpool. Jeg ser hva han gjør fra innsiden av klubben. Han er en glimrende coach, sier Philippe Coutinho til Liverpool Echo.

Tidligere denne uka fikk 22-åringen hele fire priser på Liverpools årlige prisutdeling, og ble kåret til både Performance of the Year, First Team Players' Player of the Year, Goal of the Year og Player of the year. Brasilianeren gir nettopp Brendan Rodgers mye av æren for det.

- Jeg er veldig takknemlig overfor ham. Jeg spilte ikke så mye i min forrige klubb, men Brendan hentet meg hit og ga meg sjansen til å vise hva jeg kan gjøre.

- Han har hjulpet meg med å bli en bedre spiller, og jeg har lært mye av å jobbe med ham. Jeg er sikker på at han er riktig person til å ta oss videre. Jeg vil at vi skal vinne trofeer sammen fra neste sesong og framover. Jeg er sikker på at neste sesong blir bedre, sier Coutinho.

LES OGSÅ: Rodgers overbevsit om at han blir i klubben

Balleleganten legger vekt på at man denne sesongen har slitt med å få samkjørt laget etter mange nye signeringer i fjor, og av egen erfaring vet han at det tar tid å etablere seg i en ny kultur. 

At han selv fikk så mye fokus på prisutdelingen denne uken setter han stor pris på, og mener denne sesongen er hans beste noensinne. Men det er noe annet han heller vil enn å vinne egene utmerkelser.

- Jeg vil heller hente trofeer til klubben, enn meg selv, sier han.

- Jeg er veldig fornøyd med å være her. Jeg vil score og skape flere mål, og gjøre enda mer for Liverpool, sier han.

Gjenopplev målet som ble kåret til årets beste her: