Cupexit for Origi

Divock Origi spilte ingen god kamp for Lille i kveld, og laget hans tapte 0–1 for Paris Saint-Germain i den franske ligacupsemifinalen. Luis Alberto uten spilletid i går.

Den utlånte Liverpool-spissen fikk i kveld starte for første gang etter lyskeskaden. Lille avanserte til semifinalen uten Origi forrige måned, men den 19-årige angriperen imponerte ikke da han fikk muligheten i kveld.

Maxwell ga hovedstadslaget ledelsen i første omgang på Stade Pierre-Mauroy i kveld. Lille klarte aldri å svare mot Zlatan Ibrahimovic og lagkameratene, og dermed er det Paris Saint-Germain som får spille cupfinalen mot enten Monaco eller Bastia.

Origi, som trøblet med lysken i begynnelsen av året, var tilbake i kamptroppen mot Monaco 24. januar. Den påfølgende helga fikk han et innhopp mot Nantes på bortebane, før han i kveld var på banen i en drøy time.

I går kveld tok Málaga en svært sterk seier over Valencia, men Luis Alberto ble sittende på hjemmebenken gjennom hele ligakampen. Samu Castillejo ble matchvinner med oppgjørets eneste scoring etter 25 minutter.