De Gea ventes å spille

Daily Mirror tror at Manchester Uniteds spanske keeper går rett inn på laget som skal møte Liverpool.

David de Gea ble kåret til banens beste da Manchester United forrige sesong vant 3-0 på Old Trafford, men hvor Liverpool fire ganger hadde spillere som kom alene med keeperen til vertene.

En av sommerens lengste transfersagaer, hvor de Gea søkte seg til Real Madrid og spanjolen ikke ble vurdert aktuell på laget til United, krasjet spektakulært i 12. time. I hans sted har Sergio Romero stått mellom stengene, en 28-årig argentinsk landslagskeeper som i sommer ble hentet fra Sampdoria.

Etter at transfervinduet ble lukket har David de Gea vært med den spanske landslagstroppen, og spilte hele kampen da spanjolene tok et skritt nærmere EM med 1-0 seier i Makedonia på tirsdag.

«Jeg ønsket å spille og vi får se etter landslagspausen om jeg er heldig med min klubb», uttalte 24-åringen noe kryptisk etter å ha fått på seg hanskene igjen.

«Jeg følte meg bra. Treneren (Vicente del Bosque) har gitt meg selvtillit. Jeg er rolig. Jeg vil fortsette å arbeide og prøve å bli bedre, i det hele tatt trives med min fotball.»

«Han er klar til å spille», bekreftet også del Bosque etter kampen mot Makedonia.

«Jeg vet ikke om han kommer til å spille fremover, men alt er ok. Det er alt vi behøvde å vite.

«Han er en voksen kar som ikke har latt seg påvirke av det som har skjedd.»

Daily Mirror tror at David de Gea går rett inn på laget som skal møte Liverpool lørdag kveld, etter at Romero hadde en heller svak forestilling da det ble tap i Swansea i forrige kamp.