Deila sikrer seg Wilson

Tidligere Liverpool-spiller Danny Wilson har denne sesongen vært med på å føre Hearts tilbake til den skotske toppdivisjonen. Neste sesong spiller han trolig for Ronny Deilas Celtic.

23-åringen kunne i går løfte Championship-trofeet i Skottland, etter det som var han siste kamp for Hearts. Midtstopperen har ledet Hearts som kaptein, men er nå ønsket av Ronny Deila i Celtic. En klausul i kontrakten hans med Edinburgh-klubben gjør at han kan forlate Hearts ett år før kontrakten løper ut.

- Det var en vanskelig avgjørelse å ta, men jeg angrer ikke på at jeg tok den etter jubelscenene her. Jeg vil alltid ha gode minner fra min tid i Hearts, akkurat som jeg har minner som ikke er så gode, siteres Wilson av Daily Mail.

- Jubelscenene har gjort alt strevet verdt det, men jeg har tatt min avgjørelse med tanke på hva som er best for min karriere. Og det er en avgjørelse jeg kommer til å stå ved.

- Jeg ønsket ikke å tenke så alt for mye på min fremtid mens vi jaktet tittelen, for jeg ønsket å fokusere på tittelkampen. Men så snart mesterskapet var i boks snakket jeg med familien min og kjæresten min. Hearts vil gå videre uten meg.

- Dette laget vil klare seg fint. De har en god manager og gode folk i klubben, og også gode spillere.

Wilson startet karrieren hos Celtics erkerival Rangers, før han flyttet til Liverpool. Han spilte totalt ni kamper i løpet av sine to sesonger for Anfield-klubben i perioden 2010-2012, to av disse i Premier League.