Demba Ba er tvilsom til returkampen

Problemene til Besiktas har ikke blitt mindre siden de tapte for Liverpool i forrige uke. Søndag kveld mistet laget ledelsen i den tyrkiske ligaen, og de måtte klare seg uten skadde Demba Ba.

Den tidligere Chelsea-spissen var ikke engang med i kamptroppen som møtte Eskisehirspor på bortebane i går. Vertene tok føringen allerede før tjue minutter var spilt i studentbyen Eskisehir, og de holdt ledelsen helt inn.

Sjokktapet, som var Besiktas’ fjerde nederlag i ligaen denne sesongen, fulgte opp Galatasarays trepoenger mot Sivarsspor lørdag. Det betyr at Besiktas nå har ramlet ned fra gull- til sølvplass i landets toppdivisjon.

Flere er ute

Samtidig sliter toppscorer Ba med en leggskade som kan holde ham ute av Europaliga-returen mot Liverpool om tre dager. De er allerede uten venstreback Ramon Motta og stopperkjempen Ersan Gülüm, som begge pådro seg kort og karantene på Anfield forrige torsdag.

Førstekeeper Tolga Zengin er fortsatt ikke tilgjengelig på grunn av en kneskade, så Cenk Gönen kommer til å vokte buret nok en gang. Slaven Bilic sier ligatapet denne helga ikke kom som noen overraskelse.

Les også: Rodgers: – Vi har et godt utgangspunkt

– Vi forventet det etter å ha spilt en vanskelig kamp i Liverpool. Man kan sikkert kritisere treneren for tapet, men spillerrotasjonene er ikke grunnen til at vi tapte, forteller sjefen, ifølge Liverpool Echo.

Når de røde fra Merseyside nå skal forsvare ledelsen Mario Balotelli-straffesparket ga dem torsdag kveld, får Liverpool et gjensyn med plassen de vant Champions League på for ti sesonger siden. Besiktas bruker nemlig Atatürk stadion som sin hjemmebane mens klubbens nye stadion, Vodafone Arena, bygges ferdig.

Håper fansen møter opp

Med et håp om å fylle tribunene torsdag kveld, har den tyrkiske klubben kuttet billettprisene. Det er plass til hele 72.000 tilskuere på den karakteristiske arenaen i Istanbul, og Bilic maner supporterne til å hjelpe laget denne uka.

– Dersom vi skal klare å slå Liverpool i returoppgjøret, trenger vi at fansen fyller Atatürk stadion, sier han.

Oppgjøret mellom Besiktas og Liverpool sparkes i gang torsdag klokka 19.00.