Dette sa Klopp til pressen før Watford-kampen

Jürgen Klopp snakket blant annet om skadesituasjonen, managerkolleger og Simon Mignolet

Før første gang siden landslagsoppholdet i november har Liverpool fått trene uavbrutt gjennom uka. I ettermiddag møtte Klopp pressen for siste gang før ligamøtet med Watford på søndag.

Vi fulgte pressekonferansen direkte, og dette er de mest sentrale punktene fra seansen:

• Milner har pådratt seg en leggskade. Omfanget er ukjent, men han mister Watford.
• Klopp glemte å takke Pulis for kampen søndag, og beklager for ting som ble sagt.
• Ønsker Mourinho alt vel etter «en trist situasjon» der 52-åringen ble sparket.
• Ikke overrasket over den gode sesongen til nyopprykkede Watford.
• Lovren trolig tilbake i trening neste uke, og han kan rekke Leicester-kampen.

Jurgen Klopp:

– Det er en trist situasjon at et så suksessfullt forhold mellom (José) Mourinho og Chelsea ender på denne måten. Så jeg ønsker José alt vel, og nå kan han bruke tiden på seg selv. Det er godt å hvile. Han har jobbet konstant gjennom så mange år på et høyt nivå. Noen ganger er fotballen slik.

Om WBA-manager Tony Pulis:

– Jeg glemte enkelt og greit å ta ham i hånda. Jeg kan enkelt si beklager for det og for hva jeg sa under kampen. Jeg er veldig, veldig emosjonell, og Tony Pulis er det samme. For min del var det ikke et stort problem. Jeg har respekt for arbeidet hans. Etter kampen ville jeg bare gå til laget mitt. Hva kan jeg si?

– De tekniske managersonene er mye nærmere her (enn i Tyskland). Det er den eneste forskjellen. Noen ganger gjør man ting i fotballen som man ikke gjør vanligvis i livet, men det var ikke noe alvorlig. Alt er annerledes gjennom de 90 minuttene.

Om Watford:

– Det er ingen overraskelse (at de har gjort det så bra). De har gode spillere og en god plan. Det er mulig å være mer suksessfulle enn det folk tror.

– Watford spiller veldig bra og har gode spisser som er raske i hodet. Men vi drar ikke dit for å gi dem applaus.

– I Premier Leauge kan man vinne hvor som helst, og man kan tape hvor som helst. Det er derfor det er så spennende for supporterne.

Om Simon Mignolet:

Klopp får spørsmål om tabben som ledet til West Bromwich sitt første mål på Anfield i forrige runde.

– Simon kom ut og ville nå ballen fordi jeg sa han burde gjøre det. Prøver man på noe, bommer man noen ganger. Det handler ikke om kvalitet.

– Den andre scoringen deres var offside og frispark. Ingen snakket om det. Alt handlet om Klopp, Pulis og at vi gikk bort til fansen.

Om Christian Benteke:

– Situasjonen er slik at man som spiss, hvis man ikke får nok innlegg, må bevege seg mer. Han har hatt en lang skadeperiode. Benteke har bare vært på 90 prosent etter skaden. Jeg har tid til å jobbe med det. Han er ung nok til å kunne utvikle seg.

Om James Milner:

Liverpool-sjefen avslører at visekaptein James Milner sliter med en skade i leggen.

– Det kommer til å ta noen dager. Han har hatt en skann. Han merket noe da han varmet opp. Jeg vet ikke hvor lenge Milner blir ute, men han er ikke tilgjengelig i helga.

Om Dejan Lovren:

– Det er ikke så alvorlig. Han er mye bedre nå. Vi får se om han kan trene i neste uke, fra tirsdag eller onsdag. Han kan være et alternativ til Leicester (på «Boxing Day»). Etter den kampen bør han være okay.