Dette skriver avisene etter seieren over Villa

Se hva engelske søndagsaviser skriver etter at Liverpool slo Aston Villa 3-2 på Anfield i går.

«Daniel Sturridge lettet presset på Brendan Rodgers, men Rudy Gestede sørget for en nervøs avslutning. Daniel Sturridge viste Liverpool hva de har savnet. Det var ingen tegn til glede fra Brendan Rodgers etter kampen. Bare håndtrykk med motstanderen, og vinking til direktørboksen før han gikk ned spillertunnellen. Seieren kom som bestilt, men Rodgers var ikke i humør til å feire den etter en uke der søkelyset har vært rettet mot ham mer enn noen gang.»
Mail on Sunday

«Når Brendan Rodgers trengte det som aller mest, skrudde Daniel Sturridge klokken tilbake og ga manageren sårt tiltrengt pusterom. Etter å ha vært plaget med skader i 12 måneder tok Liverpool-spissen igjen det tapte ved en klasseopptreden i andre omgang, som sikret en seier som vil gjøre godt for lagmoralen.»
Liverpool Echo

«Dette var en seier som Brendan Rodgers desperat trengte for å ta bort noe av presset og de økende spekulasjonene om at han kan få sparken. Rodgers slo tilbake etter kampen ved å hevde at det er en «gruppe» som forsøker å tvinge ham ut av Anfield, som står bak «hysteriet» rundt hans fremtid.»
Sunday Telegraph

«Dersom dette representerer en «krise» på Anfield, kan det faktum at Daniel Sturridge gjenfant scoringsformen med to viktige scoringer i andre omgang og fikk Liverpool opp bare to poeng bak Champions League-plass, kanskje bidra til at Brendan Rodgers overlever og blir i Liverpool ut de tre årene som gjenstår av kontrakten hans.»
Sunday Times

«Brendan Rodgers klarte å stoppe Klopp, da Liverpool spratt tilbake fra tauene og sendte Aston Villa ned i nedrykkssumpen.»
Sunday Express

(Video med tillatelse av TV 2)