Dette skriver avisene etter Watford-tapet

«Sårbare bakover, lettvektere på midtbanen, og tannløse på topp», er Liverpool Echos beskrivelse av 3-0-tapet.

«Bryllupsreisen er over», slår Liverpool Echos James Pearce fast etter 3-0-tapet for Watford. Han mener Liverpool sviktet på alle områder søndag: «sårbare bakover, lettvektere på midtbanen, og tannløse på topp», er hans beskrivelse av hva som skjedde.

«De røde ble ikke bare slått på Vicarage Road, de ble ydmyket av et nyopprykket Watford.» «Dette var ikke bare den verste framvisningen under Klopps periode, de røde har ikke sunket til dette nivået siden Stoke-kampen på slutten av forrige sesong», mener Pearce.

Må handle

Echo-journalisten mener denne kampen må ha fått Klopp til å revurdere handlestrategien over nyttår.

«De siste tilbakeslagene har vist fram svakhetene i laget han har arvet, og det er vanskelig å tro at Liverpool vil redde denne berg-og-dalbanen av en sesong uten at de styrker laget i januar», slår han fast etter Watfords første hjemmeseier mot Liverpool på 29 år.

Blant spillerne som får gjennomgå av Pearce er Roberto Frimino og Christian Benteke, som han mener ikke har levert etter at de kom til klubben.

«Fakta er at nok en gang har Liverpools håp om å framgang blitt undergravet av feil i transfermarkedet,» skriver han og avslutter sin kommentar med at «januar-salget ikke kan komme raskt nok.»

LES OGSÅ: – Må kjempe seg tilbake på laget

Såret stolthet

Henry Winter i The Times mener Liverpool-spillerne glemte det grunnleggende ved spillet, som konsentrasjon og innsats.

Også Winter mener Klopp nå må styrke laget i vintervinduet.

«Han bør starte med en midtstopper. En posisjon som gjennom årene har vært okkupert av spillere med et kaliber og innsatsnivå som Ron Yeats, Tommy Smith, Emlyn Hughes, Phil Thompson, Alan Hansen, Mark Lawrenson, Sami Hyypia og Jamie Carragher. Her var Mamadou Sakho en feil som ventet på å skje, mens Martin Skrtel ble ydmyket av Watford-angrepet, før han haltet av med en såret rygg og stolthet», skriver Winter.

LES OGSÅ: Se spillerbørsen fra Watford-kampen

Drømmeland og mareritt

«Drømmeland for Watford, og 'nigtmare before Christmas' for et sjokkert Liverpool,» skriver Jason Burt i The Telegraph. Han mener kvelden var spesielt ille for Adam Bogdan i hans Premier League-debut, og for Mamadou Sakho.

Som de fleste andre kommentatorene bruker også Burt mye tid på å hylle Watfords innsats i kampen, før Liverpools innsats får gjenngå.

«Måten Liverpool reagerte på målet på var langt mer smertefull for Klopp enn målene i seg selv. Manageren må slite med å forstå hvordan et lag som knuser Manchester City og Southampton, og scorer ti mål i prosessen, kan være så sårbare til tider.»

Telegraph mener Liverpools reaksjon på det første målet var under enhver kritikk.

«Responsen var en miks av å føle synd på seg selv og å føle seg ute av stand til å takle den innsatsen og fysikken Watford kom med, mens Bogdan virket skremt, og det samme var Skrtel.»

LES OGSÅ: – Det handlet ikke om nerver

Ighalo en konstant bekymring

«Sett Klopp-revolusjonen til side ett minutt - denne utrolige Premier League-sesongen fortsetter å levere sjokk etter sjokk,» skriver Tony Banks i Express.

«Ighalos størrelse og styrke var en konstant bekymring bak, og med Deeney som jobbet non stop bak ham, var Liverpool ofte grepet av panikk».

«For Liverpool var dette en ettermiddag å glemme og det forverret de nylige skuffelsene mot Newcastle og West Bromwich, der de bare tok ett poeng,» skriver David Hytner i The Guardian

LES OGSÅ: – Veldig skuffet over responsen