Dette skriver Klopp i sitt første kampprogram

Jürgen Klopp takker for den varme velkomsten, og sier det bare har vært én skuffelse etter at han kom til Liverpool.

Torsdag kveld klokka 21.05 vandrer Jürgen Klopp inn til sin første kamp som manager hjemme på Anfield.

Til kampen mot Rubin Kazan, som sendes på Eurosport Norge og Dplay, har han også skrevet sitt første innlegg i kampprogrammet «This is Anfield».

Forsiden av magasinet er tydelig inspirert av Barack Obamas «Hope»-plakat, da han ble lansert som presidentkandidat i USA i 2008.

Takker for støtte og entusiasme

«For det første vil jeg takke alle for den ekstremt varme velkomsten dere har gitt meg, min familie og min stab, som også har dratt til Liverpool for å være en del av dette spennende eventyret. Vi har blitt overveldet av støtten og entusiasmen» skriver Klopp på vegne av seg selv og assistentene Zeljko Buvac og Peter Krawietz.

Klopp takker videre ledelsen i FSG, ved John W. Henry, Tom Werner og Mike Gordon, som vil sitte på tribunen torsdag.

«De har gitt meg en fantastisk mulighet. Jeg mener de er virkelig smarte folk, og jeg er begeistret over å jobbe med dem.»

«Det har vært mye å lære og oppleve på kort tid, men så langt har det vært positivt. Staben i Liverpool er veldig lidenskapelige og har viste engasjement ved å hjelpe oss å komme på plass og innføre våre ideer. Spillerne har også vist at de er innstilt på å jobbe hardt og lære om våre ideer».

Uheldig skadesituasjon

Han mener det er positivt at han med Tottenham-kampen nå har video han kan jobbe videre med i spillergruppa, for å justere spillet videre.

«Det er selvsagt bare én kamp, men det er likevel en erfaring vi delte og derfor er det positivt.»

«Det har bare vært en skuffelse siden jeg kom og det har vært den uheldige skadesituasjonen. Å miste unge Joe Gomez og Danny Ings på grunn av kneskader var veldig uheldig, og det betyr selvsagt at vi må klare oss uten dem en tid. Men jeg er sikker på at de vil jobbe hardt i rehabiliteringen og vil komme tilbake sterke og klare til å utfordre.»

Han avslutter med å skrive direkte til supporterne.

«Dere har en vital rolle å spille i det vi forsøker å oppnå. Dere er en veldig spesiell gruppe supportere og atmosfæren dere skaper er unik. Jeg ber dere tro på laget og at vi sammen kan oppnå store ting.»

«Fotball bør handle om glede og moro og det må reflekteres gjennom hele organisasjonen. Laget vil kjempe for dere og representere dere, klubben og byen i hvordan vi jobber: Det er min forpliktelse. Takk igjen for den utrolige støtten dere fortsetter å gi,» skriver Klopp, før han avslutter med «You'll Never Walk Alone». 

LES OGSÅ: – Han får nærmest spillerne til å dø for ham