Dhanda og Adekanye er skadet

Liverpools juniorlag må unnvære to av sine beste offensive kort, Yan Dhanda og Bobby Adekanye, i kveldens cupkamp mot Ipswich.

– Vi kommer til å savne dem begge to, men de har vært skadet en stund nå og ellers er alle skadefrie, sier trener Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Vi har et ganske stabilt mannskap, noe vi har dratt nytte av, legger han til.

Juniorlagets tropp blir styrket foran kveldens cupkamp ved at Corey Whelan og Brooks Lennon returnerer til U18-laget etter spill for U21-laget.

Critchley vil benytte Toni Gomes på topp i kveldens kamp.

– Toni er en veldig ydmyk gutt, som er Liverpool-gal og som jobber veldig hardt. Etter at han kom tilbake fra en hamstringskade har han gjort det veldig bra og spilt seg inn på laget igjen, slår juniortreneren fast.

– Han gjør uventede ting, og scorer alle typer mål. Det at han er uforutsigbar gjør ham til en vanskelig motstander å lese. Noen ganger tror jeg ikke han vet hva han gjør selv en gang! Hans holdninger og entusiasme er storartet. Han har to gode føtter, han er hurtig og god teknisk. Det gjør ham til en vanskelig spiller å møte for forsvarere.

Slo Ipswich under preseason

Det ventes en god del tilskuere i St Helens i kveld, ettersom førstelaget ikke har midtukekamp denne uken.

– Vi valgte denne datoen for det er en midtuke uten kamper for førstelaget, så vi håper at mange kommer og ser oss spille, sier Critchley.

– Vi spilte mot Ipswich i en preseason-turnering, men det var bare i en kamp på 40 minutter. Vi vant med siste spark på ballen, men den kampen ga ikke noe godt bilde av lagene, da begge lag manglet flere spillere.

– Vi har gjort hjemmeleksen vår når det gjelder Ipswich, men jeg vil ikke gå i detalj på dette, da vi konsentrerer oss om vårt eget lag.

LES OGSÅ: Satser på avansement