Di Marzio: «Legesjekk hos Milan mandag»

Sent lørdag kveld melder den anerkjente italienske journalisten Gianluca Di Marzio at Suso skal gjennomføre den medisinske testen hos AC Milan etter helga.

Suso, som var tilbake i full trening på Melwood i desember, har lenge vært linket til Milano-klubben, og tidligere denne uka uttalte spanjolens agent, Jamie Serra, at han er blitt enig med klubben om en fireårskontrakt.

Visepresidenten i Serie A-klubben, Adriano Galliani, fortalte ESPN at alt så langt «bare er rykter», og han bekreftet at Suso ikke ennå hadde skrevet under på en avtale med italieneren.

– Han vil komme

– Vi har ikke satt opp noen kontrakt, og vi har ingen signatur. Han er en god spiller som har en kontrakt som løper ut. Han ønsker å komme hit, og jeg har kjent til ham siden han spilte for Spania U19, kommenterte Galliani.

Han mente det var en overgang som hypotetisk kunne skje i sommervinduet, men nå hevder Di Marzio at Suso allerede mandag skal gjennomføre den obligatoriske legesjekken.

«Spanjolen har blitt enig om en fireårskontrakt med Milan, og i morgen ankommer han Milano, der han skal spise middag med Galliani. Den medisinske testen skal gjennomføres mandag», meldes det på Di Marzios nettside.

Milan håper ifølge nettstedet at Liverpool vil slippe Suso sørover i januar istedenfor til sommeren. Spørsmålet nå skal ikke være om han drar, men når, hevder gianlucademarzio.com.