Dropper kamp i Kina

Liverpool FC dropper et planlagt besøk i Kina i sommer, og velger å spille kamp i Thailand eller Vietnam isteden.

Liverpool Echo melder at Liverpool FC hadde planer om en treningskamp i Macau i sommer, men Anfield-klubben har nå skrinlagt de planene og ser i stedet på andre alternativer.

Lokalavisen opplyser at Liverpool-ledelsen var kommet langt i forhandlingene med kinsererne om en kamp i juli, som en første stopp på lagets preseasontur til Asia og Australia. Partene klarte imidlertid ikke å bli enige om en avtale, og Echo tror at Liverpool i stedet kommer til å besøke Thailand eller Vietnam.

Liverpool har besøkt Bangkok tidligere, og har en stor fanskare i Thailand. De spilte foran 50 000 tilskuere på Rajamangala National Stadium for to år siden. Klubben har imidlertid aldri besøkt Vietnam tidligere.

Tre av fire kamper under sommerens preseason-tur er allerede bekreftet. Brendan Rodgers sitt mannskap møter Brisbane Roar på Suncorp Stadium fredag 17.juli, før de møter Adelaide United på Adelaide Oval mandag 20.juli.

Deretter går ferden til Malaysia, der et Malaysia XI er motststander på Bukit Jalil National Stadium i Kuala Lumpur fredag 24.juli.

Den første kampen på turen, som nå sannsynligvis blir spilt i enten Thailand eller Vietnam, kommer trolig til å bli spilt enten den 13. eller 14.juli.