Dunn scoret og ble skadet

Jack Dunn satte inn et straffespark for Cheltenham, men måtte hinke ut med skade mot slutten av kampen. Lite spilletid for utlånsspillerne som var i aksjon på lørdag.

Cheltenham tapte 3-1 borte mot Dagenham & Redbridge i League 2. Lloyd Jones og Jack Dunn startet kampen, mens Kevin Stewart ikke var med i troppen. Dunn utlignet til 1-1 på straffespark, men måtte forlate banen med en skade etter 84 minutter.

Andre Wisdom ble byttet ut etter 61 minutter for West Bromwich hjemme mot Tottenham. Da stod det 2-0 til gjestene, som ble til 3-0 innen kampslutt. Sebastian Coates var ubenyttet reserve da Sunderland vant 2-0 hjemme mot Burnley.

Joao Teixeira satt også på benken da Brighton tapte 1-0 borte mot bunnlaget Blackpool i Championship.

I Frankrike kom Divock Origi inn etter 71 minutter for Lille. Kampen borte mot Nantes endte 1-1.